81-377 Gdynia
ul. Augustyna Necla 14
|
|
Planowany jadłospis w dniach 03.11-07.11.2025 |
|
|
|
|
|||
|
Poniedziałek, 03.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Chleb oliwski 45g z masłem 5g, wędliną drobiową 20g i papryką 15g/ dżemem 10g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Pestki słonecznika i rodzynki 50g |
||
|
Obiad |
Kapuśniak z ziemniakami 250ml |
||
|
Alergeny: 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 9. Seler i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Chałka 55g z masłem 5g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Wtorek, 04.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Zupa mleczna z płatkami ryżowymi 200g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Jabłko 80g |
||
|
Obiad |
Zupa pomidorowa z makaronem 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Podwieczorek |
Kostka jogurtowa z musem mango 120g - wyrób własny |
||
|
Alergeny: 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Środa, 05.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Chleb żytni 45g z masłem 5g,pasta z tuńczyka 15g i ogórkiem kiszonym 10g/serem żółtym 20g i papryką 20g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 4. Ryby i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Pomarańcz 80g |
||
|
Obiad |
Barszcz ukraiński z ziemniakami 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 9. Seler i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Cynamonki z polewą z serka mascarpone 120g - wyrób własny |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Czwartek, 06.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi 200g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Ogórek 80g |
||
|
Obiad |
Zupa z soczewicy z papryką i kaszą bulgur 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 9. Seler i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Sałatka owocowa z jogurtem greckim 160g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Piątek, 07.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Chleb oliwski 50g z masłem 5g pastą z jajek 15g i pomidorem 20g / kiełbasą 20g i ogórkiem 20g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Marchew 80g |
||
|
Obiad |
Zupa neapolitańska 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 4. Ryby i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Kasza manna na mleku z malinami 120g - wyrób własny |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
|
|||
|
INTENDENT ZASTRZEGA PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE |
|||

81-377 Gdynia
ul. Augustyna Necla 14