81-377 Gdynia
ul. Augustyna Necla 14
|
Planowany jadłospis w dniach 24.11-28.11.2025 |
|
|
|
|
|
|||
|
Poniedziałek, 24.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Chleb oliwski 45g z masłem 5g, wędliną drobiową 20g i papryką 15g/ dżemem 10g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Jabłko 80g |
||
|
Obiad |
Zupa ogórkowa z ziemniakami 250ml |
||
|
Alergeny: 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 9. Seler i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Kasza manna na mleku z malinami 120g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Wtorek, 25.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Zupa mleczna z płatkami owsianymi 200g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Banan 80g |
||
|
Obiad |
Zupa krem z pomidorów z ryżem 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Podwieczorek |
Budyń czekoladowy z truskawkami - wyrób własny 120g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Środa, 26.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Chleb orkiszowy 45g z masłem 5g, pastą z makreli 20g ogórek kiszony 20g/serem żółtym 15g i ketchupem 5g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 4. Ryby i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Sok tłoczony jabłko-gruszka 100ml |
||
|
Obiad |
Kapuśniak z ziemniakami 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 9. Seler i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Bułka mleczna 55g z masłem 5g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Czwartek, 27.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Zupa mleczna z płatkami ryżowymi 200ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Pomarańcz 80g |
||
|
Obiad |
Zupa kalafiorowa z makaronem 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 9. Seler i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Ciasteczka owsiane z rodzynkami - wyrób własny 50g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
Piątek, 28.11.2025 |
|||
|
Śniadanie |
Chleb oliwski 50g z masłem 5g serkiem śmietankowym 15g i pomidorem 20g / kiełbasą 20g i ogórkiem 20g |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
II śniadanie |
Marchewka 80g |
||
|
Obiad |
Zupa krupnik z ziemniakami 250ml |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 4. Ryby i produkty pochodne |
|||
|
Podwieczorek |
Urodzinowe drożdżówki z serem 120g - wyrób własny |
||
|
Alergeny: 1. Zboża zawierające gluten, 3. Jaja i produkty pochodne, 7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
|||
|
|
|||
|
INTENDENT ZASTRZEGA PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE |
|||

81-377 Gdynia
ul. Augustyna Necla 14